VENEZIA HILVERSUM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1801 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Venezia Hilversum. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 19:37 Iets vet was de sparerib
23 sep 2022 om 20:44 2 uur op me eten moeten wachten, neem dan geen bestellingen aan als je het niet aan kunt! Erg jammer want bestellen hier vaker en eten is altijd goed alleen de patat was slap deze keer. Informeer de klant ook in plaats van dat wij moeten bellen
16 sep 2022 om 21:33 Pizza was koud en smaakloos. Lag veel groen op de pizza en weinig vlees. Zou hier niet meer bestellen
12 sep 2022 om 12:41 Goed als altijd
5 sep 2022 om 22:42 Het eten was niet lekker. Eén gerecht was erg droog en flauw van smaak, en de lasagne was ontzettend scherp (????) en we hebben het met moeite voor de helft opgekregen. De andere helft hebben we weg gegooid.
5 sep 2022 om 22:03 Ik miste een broodje bij de spateribs. Verder erg lekker. Jammer dat ze geen ijs verkopen. Patat was wat azijnerig
5 sep 2022 om 7:33 Bestellen hier al 20 jaar pizza! Altijd lekker!
4 sep 2022 om 19:38 Helaas niet het beloofde blikje redbull maar een goedkoop energy drankje
2 sep 2022 om 22:20 Heerlijk gegeten, lekkere spareribs en pizza! Netjes optijd bezorgd en goed warm. Aanrader!
29 aug 2022 om 12:22 Annoying to have to leave a bad review but it’s about expectations. I know it’s Sunday & busy, but then rather dont use the order tracking function and day the food will be there in 35 minutes, and then say it’s almost arriving when it took 1,5 hours
28 aug 2022 om 21:49 Bestelling geplaatst op 19.15. Kreeg eten pas om 21.30.
28 aug 2022 om 7:41 eerste keer maar niet de laatste